‘Gigi Ravelli op verzoek van partner niet meer op tv’

Gigi Ravelli (32) is gestopt met al haar tv werk op verzoek van haar steenrijke liefdespartner Roger Hodenius (43), die een geschat vermogen heeft van 85 miljoen euro. Dat schrijft De Telegraaf vandaag in een paginagroot artikel. Ravelli stopte zowel met GTST als met CampingLife. Ook op showbizzfeestjes is ze niet meer te bekennen. “Roger wil namelijk dat zijn vriendin, net als hijzelf doet, zo onopvallend mogelijk zou leven. Hij houdt totaal niet van media-aandacht“, schrijft de krant.

De Telegraaf baseert zich op een anonieme bron. “Hij wil het gewoon niet, ook om te voorkomen dat hij de aandacht van verkeerde types trekt“, zegt deze ingewijde. “Als je hem tegenkomt op straat, op zijn scooter, denk je ook echt niet: daar gaat een man van 80 miljoen!

Volgens de krant kan een aanstaande beursgang Hodenius nog eens 200 miljoen euro opleveren. “Een bedrag wat voor Gigi haar afscheid van televisie wellicht wat gemakkelijker te verteren maakt!

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen