Jörgen Raymann erg teleurgesteld in NPO

Foto: MAXJörgen Raymann is erg teleurgesteld in de NPO. Hij voelt zich liefdeloos behandeld door het zendermanagement. Dat zegt de presentator vandaag in het AD. Raymann heeft op Facebook laten weten voorlopig te stoppen met televisie en daar heeft de houding van de NPO mee te maken, verduidelijkt hij nu in het AD. “Eén dag nadat de NPO riep meer aan diversiteit en verjonging op televisie te doen, werd mijn programma rigoureus afgekapt“, zegt hij, wijzend op het weinig bekeken BAAS Raymann.

Het actualiteitenprogramma met komedianten was in december voor het laatst te zien. “Het programma was misschien niet goed genoeg, maar had wel precies dát wat de NPO wil: diversiteit en verjonging. Ik vind: wie a zegt, moet ook b zeggen.

De NPO gaf het niet eens een kans, meent Raymann. “Het stond heel onhandig geprogrammeerd, recht tegenover The Voice of Holland. Zo gaat de lol er gauw vanaf.”

Raymann legt tv vooral naast zich neer omdat hij toe is aan iets nieuws. “Maar met het stoppen van BAAS Raymann was de keuze wel sneller gemaakt. Ik had wat meer liefkozing van de NPO verwacht.

Dit najaar hoopt hij voor KRO-NCRV nog het programma De Kleine Lettertjes te maken, een panelshow met de nieuwe Rijdende Rechter John Reid. “En daarna, misschien als er echt iets leuks voorbijkomt.

Het AD-interview met Raymann kunt u lezen via Blendle.

Meer in NPO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen