Finalisten zingen met coach in The Voice Kids-finale

Foto: Bob BronshoffHet vijfde seizoen van RTL 4’s tv-hit The Voice Kids komt vanavond ten einde. De zes beste talenten nemen het in de finale tegen elkaar op. Dat heeft RTL 4 laten weten. Na vijf Blind Auditions en drie Battle-rondes, wordt duidelijk wie de winnaar van de talentenjacht wordt. De zes kandidaten die nog in de race zijn, zijn Bodine en Selenay (Team Borsato), Jaco en Esmée (Team Ilse) en Alexander en Imani (Team Ali B). De hoofdprijs is een geldprijs van 25.000 euro én een eigen single.

De finalisten van Marco Borsato bijten het spits af, gevolgd door het team van Ali B en dat van Ilse DeLange. “Ook de coaches komen in actie. Zij hebben elk met hun eigen finalisten een mooi optreden voorbereid.”

De afgelopen weken heeft The Voice Kids er alles aan gedaan om de talenten klaar te stomen voor de grote finale. Zo liet het programma het Amerikaans idool Charlie Puth, singer-songwriter Sam Hunt en rapper Ronnie Flex langskomen voor een workshop.

Vanavond zit er ook een bekende artiest in de uitzending, want The Voice of Holland-winnaar Maan brengt haar nieuwe single ten gehore.

The Voice Kids is om 20.30 uur te zien op RTL 4.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen