Nieuwe Luv’ weigert optreden in Thuis Op Zondag

Patty Brard ligt er niet wakker van dat haar oud-Luv’-collega’s José Hoebee en Marga Scheide de meidengroep nieuw leven in hebben geblazen met Ria Tielsch. Sterker nog: ze heeft het trio uitgenodigd voor het SBS 6-praatprogramma Thuis Op Zondag. “Maar dat willen ze niet. Heel jammer“, zegt de tv-diva in het AD. “Misschien hebben ze geen zin in de confrontatie. Zoek die dan ook niet op in de kranten en de bladen, denk ik dan. Maar ik ga er vanuit dat er geen kwaad achter zit.

Brard heeft al talloze keren in de clinch gelegen met haar oud-Luv’-collega’s. Toch vindt ze deze nieuwe stap van hen juist ontzettend leuk. “Ik vind het superleuk. Ik snap niet dat ze zo’n ding maken van mijn afwezigheid, want ik kan alleen maar zeggen dat ik dit toejuich.”

Ze hoopt dat de dames alsnog langskomen in de zondagshow. “Ze zijn nog altijd van harte welkom. Ze mogen komen praten, ze mogen komen zingen, ze zouden alles mogen. Ik zou het alleen maar toejuichen. Maar ze willen dus niet.’

Sinds het vertrek van Dirk Zeelenberg in Thuis Op Zondag, presenteert Kim-Lian van der Meij het programma met wisselende collega’s. Eén daarvan is Brard.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen