Charles Groenhuijsen walgt net als Lil’Kleine van KLM

Foto: MAXCharles Groenhuijsen heeft net als Lil’Kleine een bloedhekel aan onze nationale luchtvaartmaatschappij KLM. Dat laat de Omroep MAX-ster blijken op Twitter. KLM vloog afgelopen weekend weg zonder Lil’Kleine omdat de rapper te laat was. Dat vond hij zo schandalig, dat hij KLM in een kwaad daglicht stelde bij zijn 38.000 volgers. En nu is het de beurt aan Groenhuijsen (45.000 volgers): hij had een extra koffer bijgeboekt, besloot die toch maar niet mee te nemen en krijgt nu zijn geld niet terug.

Groenhuijsen doet zijn beklag op Twitter. “Klantenbinding? Als je bij KLM toch die betaalde extra koffer niet meeneemt… Kastje-muur-balie-online-bellen: $68 weg. Kan niet anders?

De tv-maker is ook nog met KLM in conclaaf over een andere vliegticket. “Ik vraag KLM om flexibiliteit met ticket. Dat overwegen ze als ik qua urgentie sterfgevalletje in de strijd kan gooien. Grappig.

Het is niet bepaald de eerste keer dat Groenhuijsen op Twitter zijn gal spuit over KLM. Hij ageert al jaren tegen de luchtvervoerder. “Morgen met KLM via CdG naar ORD. Drie keer geprobeerd in te checken. Nada“, brieste hij vorig jaar.

En in 2014 schreef hij hoe aan boord zijn beklag deed over KLM. “Lekker Nederlands: KLM-stewardess is het met me eens:
we krijgen zo veel klachten, schrijf er alsjeblieft over. Bij deze!

De tv-maker heeft zó’n hekel aan KLM dat hij een video van een doorstart van een KLM-vliegtuig eens bestempelde als ‘bijna neergestort’. “Angstaanjagend”, twitterde de journalist, die vervolgens heel wat kritiek kreeg op zijn ‘onzinnige’ opmerking.

Groenhuijsen vliegt liever met andere maatschappijen. Zo is WOW air volgens hem ‘veel goedkoper’.

Meer in Omroep MAX

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Jandino Asporaat schept op over zijn BN'er-privileges. Onhandig of leuk voor hem?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen