‘John de Bever waardige opvolger Wim Kieft in VI’

Volkszanger en oud-voetballer John de Bever zou een goede opvolger zijn voor Wim Kieft als voetbalanalist in Voetbal Inside. Dat hebben Johan Derksen en Wilfred Genee met een knipoog gesuggereerd op RTL 7. Derksen reikte afgelopen weekend het eerste exemplaar van het duetalbum van De Bever en Weber uit. “John wil dolgraag hier aan tafel zitten, want hij heeft een bek als een scheermes en hij heeft natuurlijk lang gevoetbald in België“, aldus de voetbalanalist.

Het is ook nog eens een fijne vent, ontdekte Derksen bij de albumpresentatie. “Het zijn lieve mensen, John de Bever ook. Het is een leuke man, was een goede voetballer en heeft humor. Alleen hij zou niet moeten gaan zingen.”

In 1999 werd De Bever genoemd in een omkoopaffaire in de Belgische Eerste Klasse. “Dus het is een heel integer iemand“, aldus Derksen.

Het klinkt als een waardige opvolger als ik dit zo hoor“, reageert Wilfred Genee. Derksen: “Én John is homo.” Genee: “Dan hebben we gelijk alle doelgroepen te pakken.”

Overigens heeft De Bever een overeenkomst met Voetbal Inside-analist René van der Gijp. Beide heren hebben het bed gedeeld met Anny Schilder. Van der Gijp is nog wel steeds hetero.

Wim Kieft vertrekt bij Voetbal Inside, omdat hij volgend seizoen exclusief gaat werken voor Ziggo Sport. “Helaas mag hij niet meer aanschuiven bij Voetbal Inside. Enorm jammer“, aldus Genee.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen