Albert Verlinde gelooft in poppenshow SBS 6

Foto: RTLAlbert Verlinde denkt dat de poppenshow waar SBS 6 vrijdag mee begint, zomaar eens een succes zou kunnen worden. Dat heeft hij gezegd in RTL Boulevard. Verlinde gelooft in Wat Een Poppenkast. “Van tevoren denk je: o, wat gaat dat worden? Maar als je ziet hoe fantastisch de poppen eruitzien en hoe die stemmen bij elkaar zijn gekomen en er ook mensen zijn als Annick Boer die weten hoe ze humor moeten maken, dan denk je: dat zal het best eens kunnen gaan worden.

De poppenshow is een idee van Jeroen van der Boom, weet Verlinde. Hij wilde dit programma al lang maken. “Mensen die Jeroen uit zijn begintijd kennen, weten dat hij optrad in Studio 21 bij Frank Wenting en het in de kantine toen al heel gezellig werd met zijn vele persiflages.

Wat Een Poppenkast krijgt het niet makkelijk. De show begint vrijdag om 22.00 uur, als op RTL 4 de show Holland’s Got Talent in volle gang is.

De poppenshow staat na het nieuwe programma Zullen We Een Spelletje Doen? op het programma met drie presentatoren die eerder zijn geflopt op dezelfde uitzendavond van SBS 6: Nick SchilderSimon Keizer en Kim-Lian van der Meij.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen