Kandidatenlijst RTL 4-show It Takes 2 bekend

RTL 4 heeft de kandidatenlijst van zijn nieuwe zaterdagshow It Takes 2 bekendgemaakt. De negen deelnemende BN’ers zijn Jan Kooijman, Lieke van Lexmond, Klaas van der Eerden, Jan Versteegh, Carolien Borgers, Fatima Moreira de Melo, Marlijn Weerdenburg, Rutger Vink en Pim Wessels. Dat meldt De Telegraaf. Deze BN’ers moeten in It Takes 2 bewijzen dat ze ook kunnen zingen. Ze worden gekoppeld aan één van de drie zangprofessionals die ook meedoen aan de show.

De namen van deze zangprofessionals werden al eerder bekendgemaakt. Het gaat om Glennis GraceTrijntje Oosterhuis en Waylon.

In de eerste aflevering selecteert elke prof drie BN’ers waarmee ze de strijd aandurven. De ‘profs’ zingen duetten met hun BN’ers, maar soms kan ook een gastzanger deze rol op zich nemen.

Elke week eindigt het zangavontuur voor één van de BN’ers. “Zodra een ‘prof’ geen BN’er meer over heeft, ligt deze uit de wedstrijd“, aldus RTL.

In de finale zijn alle ogen gericht op de vier laatste BN’ers, die nog één keer goed laten horen hoeveel noten zij op hun zang hebben.

Chantal Janzen en Gordon presenteren It Takes 2. De driekoppige jury bestaat uit Angela GroothuizenRoel van Velzen en John Ewbank.

De eerste aflevering is op zaterdag 12 maart tussen 20.00 en 21.30 uur te zien op RTL 4. In april begint op dezelfde uitzendavond het nieuwe programma De Vreemde Eend van Irene Moors op SBS 6.

It Takes 2 lijkt een beetje op de vroegere Tien-show Just The Two Of Us. Daar deden Edwin Evers, Monique Smit, Sonja Silva, Mark van Eeuwen, Beau van Erven Dorens, Peggy Jane de Schepper, Jan Joost van Gangelen, Bartina Koeman en Rick Brandsteder aan mee.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen