Spuiten en Slikken op reis verhuist naar prime time

NPO 3 verhuist het tv-programma Spuiten en Slikken op reis van de late avond naar prime time. Het nieuwe seizoen begint op maandag 4 april om 20.30 uur. Dat meldt BNN. Ondeugende of gewelddadige programma’s mogen alleen na 22.00 uur op televisie, maar kennelijk is het nieuwe seizoen van het programma niet zo aanstootgevend. Het wordt volgens Tim Hofman een interessante serie. “Ik stond naast een jongen van mijn leeftijd die met kapotgeschoten schedel als vuilnis in een greppel was gegooid.

Hofman zag het gebeuren in Mexico. “Ondertussen liep er een schoolmeisje voorbij voor wie dit dagelijkse kost was: het lijk was er één van de tienduizenden per jaar. Dit lijkt me duidend genoeg om aan te geven wat de drugsoorlog doet met de Mexicaanse samenleving.

Een special over de drugskartels in Mexico verzorgt de aftrap van de nieuwe Spuiten en Slikken op reis-serie. Tijdens deze reis komt Hofman oog in oog te staan met corrupte politieagenten, kartelleden van El Chapo en het verwoestende effect van de drugsoorlog. “Er is geen land op de wereld dat zo in de greep is van de drugskartels.

De andere presentatoren van Spuiten en Slikken op reis zijn Jan Versteegh, Geraldine Kemper en Linda Hakeboom.

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Begrijpt u dat Maxime Meiland niet echt geliefd is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen