SBS 6-show Frank Visser valt in de smaak bij AD

Het eerste SBS 6-programma van Frank Visser valt in de smaak bij tv-recensent Angela de Jong van het AD. Dat is vandaag te lezen in de krant. De Jong vond de zaak die behandeld werd in de eerste Mr. Frank Visser Doet Uitspraak erg vermakelijk. “Aan de overstap van mr. Visser naar het volkse SBS 6 gaan we nog een hoop lol beleven. Daar kan dat mannetje van de rechtsbijstand helemaal niets aan veranderen“, zegt de tv-kenner, verwijzend naar het gezicht van de programmasponsor.

De SBS 6-show wordt gesponsord door een rechtsbijstandverzekeringsmaatschappij en die is prominent aanwezig in het programma. Het was het enige waar De Jong aan moest wennen.

De Jong vond het redelijk ver gaan dat ‘een mannetje van de bewuste firma’ aan het eind de kijker rechtstreeks aansprak. “Ja ja, zo werkt het bij commerciële televisie. Het salaris van de nieuwe ster moet natuurlijk worden terugverdiend.”

Al met al heeft De Jong genoten. “Mr. Frank Visser is nog steeds mr. Frank Visser, ook al heet hij dan niet meer de Rijdende Rechter.

De AD-column van Angela de Jong kunt u lezen via Blendle.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen