‘Morgan Freeman gecharmeerd van Arie Boomsma’

Arie Boomsma heeft speciaal voor RTL Late Night de wereldberoemde acteur Morgan Freeman geïnterviewd in New York. Het gesprek is vrijdagavond te zien in de talkshow. Dat heeft RTL 4 laten weten. Boomsma, die Freeman mocht spreken omdat hij een tv-serie te promoten heeft, spreekt van ‘een bijzondere ontmoeting, die ik voor geen goud had willen missen’. “Ook de filmster was erg gecharmeerd van het ruim twintig minuten durende gesprek“, aldus een woordvoerder van RTL.

Het programma dat Freeman in het interview aanprijst is de nieuwe National Geographic-serie The Story of God. Hierin reist hij de wereld over op zoek naar antwoorden op vragen over God en alles wat daarmee verband houdt.

Arie Boomsma was voor RTL Late Night dé aangewezen persoon om het interview met Freeman af te nemen“, aldus RTL. “Naast een predikant als vader, heeft Arie een zus die getrouwd is met een Hindoestaans Joodse man uit Israël en een broer die samen met zijn Islamitische vrouw in Egypte woont.”

Boomsma is lyrisch. “Dit was een fantastische kans om misschien wel de meest indrukwekkende acteur van deze tijd te interviewen. En dan ook nog eens over een onderwerp waar ik zelf veel mee bezig ben.”

De presentator zit morgen aan tafel bij Humberto Tan om over het interview te praten.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen