Sanne Wallis de Vries keert Twitter de rug toe

Foto: Studio KastermansSanne Wallis de Vries stopt met Twitter. Ze is er vandaag voor het laatst actief. Dat meldt de cabaretière. Vanwege haar ongenuanceerde mening in het vluchtelingendebat wordt De Vries regelmatig behoorlijk aangepakt op Twitter en daar is ze wel klaar mee. Bovendien vindt ze dat het erg veel tijd in beslag neemt. “Ik wil kijken of ik het nog kan, zonder. En kijken of ik er tijd mee terugkrijg. En niet meer direct benaderbaar zijn voor gekkies“, zo laat ze weten.

De Vries heeft eventjes haar buik vol van het sociale medium. “Omdat mijn leven overvol is en ik m’n tijd soms wegtwitter, omdat ik wil kijken of ik zonder kan, omdat ik te bereikbaar ben, soms.

Ze gebruikt haar laatste dag op Twitter om een voorstelling aan te prijzen. Ze staat morgen in Paradiso. “Zou zo superleuk zijn als jullie allemaal morgenavond naar Paradiso komen; kunnen we in real life afscheid nemen. Kost maar 20 euri.

Eerder deze maand onthulde De Vries nog dat ze op Twitter is uitgescholden voor ‘linkse kut’ en ‘moslimhoer’. “Ik ben geneigd te zeggen dat ik dat duizend maal enger vind dan een vluchtelingentsunami.

Lees ook: Sanne Wallis de Vries uitgescholden voor ‘linkse kut’ (deze maand)

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen