Henkjan Smits krijgt De Smits Show bij Omroep MAX

Foto: RTLOmroep MAX geeft Henkjan Smits een programma dat zijn eigen naam draagt. In april is hij op zaterdagen te horen met De Smits Show op Radio 5. Dat heeft de omroep laten weten. Smits, die Ron’s Radioshow-host Ron Brandsteder vervangt tijdens zijn vakantie, is vereerd. “Ontzettend leuk dat ik de stoel van Ron Brandsteder voor een paar weken warm mag houden! Met De Smits Show krijg ik de kans om de luisteraars een muzikale lunch te serveren en daarnaast ook nog spelletjes te spelen.

Het voormalig Idols-jurylid zal ‘de beste en mooiste muziek uit de jaren 60, 70 en 80’ draaien. “Net als Ron Brandsteder speelt Henkjan met de luisteraars verder De Cover Quiz, waarin herkomst en hertalingen van legendarische platen centraal staan.”

Er is ook een nieuwe quiz, namelijk ‘De Showbizz Quiz, omdat Ron er toch niet is’. “Hierin wordt de kennis over de glitter & glamour en de rich & famous van vroeger en nu getest.

Smits blijft in april ook gewoon zijn dagelijkse programma Tijd voor MAX Radio presenteren, met afwisselend Elles de Bruin of Margreet Reijntjes.

Op zaterdag 30 april keert Ron Brandsteder terug met Ron’s RadioShow.

Meer in Omroep MAX

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen