‘Floortje Dessing verdient geld aan polarisatie’

Geplaatst op Wed 23 Mar 2016 om 11:01

Floortje Dessing doet in de media alsof ze ontzettend maatschappelijk betrokken is, maar ondertussen verdient ze keihard geld aan polarisatie. Dat stelt Quinsy Gario, initiatiefnemer van de actie Zwarte Piet Is Racisme, op Twitter. Gario vindt Dessing hypocriet. “Terwijl Floortje Dessing progressief klinkend tweets de wereld in stuurt over Brussel verdient ze wel geld aan Arnold Karskens polarisatie“, zegt hij, verwijzend naar Dessings uitgeverij die een boek van Karskens uitgeeft.

Karskens is iemand die enorm polariseert, vindt Gario. Hij wijst bijvoorbeeld aan zijn uitspraak dat we aan de vooravond staan van een grote binnenlandse oorlog. “Heeft Floortje Dessing al afstand genomen van Karskens?

Het probleem van Karkens is niet alleen hemzelf maar dat hij door onder andere Floortje Dessing salonfähig wordt gemaakt.

Dessing heeft zich op Twitter uitgesproken over de aanslagen in Brussel. “Hoop zo dat we onze rug hier recht houden en niet buigen voor geweld! Maar volgens mij is dat een gevoel wat meer mensen hebben”, zegt ze.

Gario: “Wat bedoel je hiermee? Is de etnisch profilering van onder andere DHL-koeriers en treinreizigers niet al buigen voor geweld?

Dessings uitgeverij Keff & Dessing Publishing bv is opgericht om ‘bijzondere’ boeken uit te brengen. Eén daarvan is Karskens Reisgids voor de frontlijn. “Het overlevingshandboek voor de avontuurlijke reiziger, hulpverlener, oorlogsjournalist, zakenman & pensionado met lef”, meldt haar uitgeverij.
27 Reacties op “‘Floortje Dessing verdient geld aan polarisatie’”


 1. Tja

  Dat mokkel van Gario vind ook weer eens wat. Neem een hoby man..

 2. Marcel

  Die Karskens weet totaal niet waar hij het over heeft. Gisteren bij Pauw me kapot geërgerd aan die vent. Wilders heeft er weer een ja-knikker bij. Mag hij blij mee zijn…

 3. frits

  Kan die Quinsy alsjeblieft het land uit en nooit meer terugkomen graag !!
  Opzouten .

 4. Anonymous

  Groot gelijk Floor , voor zulke mooie tv mag je gerust wat extra’s hebben, trouwens wie is die riool rat Quinsy Gario,

 5. frits

  Dat zo’n idioot een platform krijgt om zijn frustraties te spuien!
  Ik zeg weg ermee!

 6. KJB

  Wat is een Quinsy Gario?

 7. Grobbebol

  Kan die Gario zijn bek niet houden? Wat een engnek!

 8. b

  Ach Gosh , die meneer Gario is er maar druk mee om alle voor zijn doen niet goedgekeurde tweets te lezen.

 9. Anonymous

  @frits, Gario is ook Nederlander net als jij. Waarom moet hij van jou ”het land uit?” Gario is geboren en getogen op Nederlands grondgebied.
  Sinds wanneer mag men geen eigen mening hebben? Moeten mensen die van alles roepen op facebook ook het land uit van jou?

 10. Prutser

  @Anonymous

  Doe niet zo vooringenomen, jij! Zegt frits dat hij het land uit moet omdat hij vindt dat Gario geen echte Nederlander is of zo? Of reageer je ook zo op mensen die verzuchten “Kan die Peter R. alsjeblieft het land uit en nooit meer terugkomen”?

 11. Pake, Ljouwert

  Gario, ga genieten van je uitkering.

 12. Nic

  Ik vind Gario een intelligente man. Als die man begint te praten weten velen niet wat ze moeten zeggen. Gario is een wijze man. Die man verslaat je met woorden. Terwijl anderen zich verlagen tot agressieve gedrag als schelden etc.

 13. Nic

  Terwijl anderen zich verlagen tot agressieve gedrag als schelden etc. blijft Gario rustig en vriendelijk.

 14. Anonymous

  Zwartjes, isla’s en meer van dat tuig willen anderen hun wil opleggen.

 15. Roberta

  Een mening willen uitbannen door uitgever te verbieden die te publiceren, omdat die mening je niet bevalt? Lijkt op actie tegen vrije meningsuiting. Een democratie kan tegen alle meningen ook die van Gairo. En Karskens onterecht verwijten als iemand die enorm polariseert omdat hij wijst op gevaren die door de politiek niet benoemd of ondervangen worden? Is echt humoristisch omdat Gario zelf bewust provoceert en met zijn acties die zwart-wit tegenstellingen polariseert en hij het genuanceerde grijs probeert uit te gummen. Het blijft lachen met die rakker.

 16. Anonymous

  Floor zal zwaar onder de indruk zijn van iemand die bekend staat als “Klootzak van het Jaar”

 17. bart

  Gario is een man met een dubbele moraal. Spugen op de Nederlandse samenleving maar wel subsidie accepteren van dezelfde Nederlandse samenleving.

 18. Snuifje

  Zozo, zwarte piet is er vroeg bij dit jaar…

 19. aammehoela

  Inderdaad, dubbele moraal. Schelden als hij zich gediscrimineerd voelt, maar zelf doet hij daar zelf ook aan mee. Het is een lafaard, zo’n lafaard zelfs dat hij geen bomgordel durft te dragen.

 20. roderick

  nou nou een bomgordel is wel erg radicaal

 21. Kaaskijker

  Een uitgeverij hoeft het helemaal niet eens te zijn met de inhoud van een boek dat ze uitgeeft. Welkom in de moderne democratie Quinsy Gario!

 22. Gario krijgt de roe

  Wat een onzinnige redenatie van een man die zwartgallige verhalen de wereld in smijt en de zwarte piet te allen tijde aan anderen toeschrijft.

  Deze man moet gewoon geen podium krijgen maar alleen de zak.

 23. wop

  Twee van de ergste mensen in de nederlandse media in een bericht. Dit is nu al het irritantste bericht van 2016. Beide totaal geen vermogen om een situatie helder in te schattn.

 24. Wap

  Aldus debieltje wop.

 25. lalala

  En ja hoor, daar komt Marcel weer. Als iemand zijn mening deelt, dan is die persoon helemaal geweldig, maar als het afwijkt dan is hij of zij gelijk een tokkie of Wilders-aanhanger. Eng mannetje, die Marcel.

  In ieder geval, hilarisch dit, ik ben van allebei de zeikerds geen fan.

 26. Vlugge Japie

  Die Floortje mag bij mij wel eens een flinke beschuit komen eten.

 27. HJ

  Waarom wordt er telkens nieuws van gemaakt als Halve Gario weer eens wat onzinnigs uitkraamt? Stop daar gewoon mee, negeer die man. Eet een moorkop, negerzoen, bakje blankje vla, en zing Moriaantje zo zwart als roet en vier Sinterklaas met Zwarte Piet. Iedereen tevreden, iedereen blij.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.