Esmée Denters liet NRC twee jaar wachten op interview

Het NRC Handelsblad heeft twee jaar moeten wachten op een interview met Esmée Denters, het Nederlandse zangtalent dat voor even aan wereldfaam mocht proeven maar tegenwoordig in een Britse frozen-yogurtwinkel werkt. Dat is vandaag te lezen in de krant. Volgens NRC was het bijna een mission impossible om Denters te spreken te krijgen. “Het is niet gemakkelijk om Esmée nu te bereiken. Aan dit interview ging twee jaar vooraf“, schrijft journaliste Romy van der Poel.

Denters management hield de boot af. “Haar Amerikaanse management, zei dat Esmée geen tijd had of, vaker nog, reageerde helemaal niet. Op een zaterdagmiddag om half vijf belt haar zus. Esmée is in Amsterdam, zegt ze. ‘Dinsdagochtend van 10 tot 11 zou Es een gaatje kunnen creëren in haar schema.’

Tijdens dat gesprek verontschuldigde Denters zich direct. Het is precies de reden waarom ze haar Amerikaanse management heeft ingeruild voor haar zus, aldus de zangeres. “Nu denken mensen dat ik verwaand ben.

Denters is in het interview openhartig over hoe ze van ontmoetingen en samenwerking met Oprah WinfreyJustin Timberlake en Justin Bieber ineens terug bij af was.

Het leek allemaal een droom, toen ze weer terug kwam en weer wakker werd in Oosterbeek. “Het leek alsof het allemaal niet gebeurd was. Alsof ik in slaap was gevallen, wakker was geworden en alles weg was.

Inmiddels leeft Denters in Londen en hoopt ze er met kleine stapjes alsnog te komen.

Het NRC-interview met Denters kunt u lezen via Blendle.

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen