Bram Moszkowicz vindt Jeroen Pauw beste presentator

Bram Moszkowicz vindt Jeroen Pauw de beste tv-presentator van Nederland. Dat zegt hij in een interview met Mikro Gids. Moszkowicz is meerdere keren te gast geweest bij Pauw en is onder de indruk. “Jeroen Pauw kent zijn vak, hij beheerst de onderwerpen waardoor hij de juiste vragen kan stellen. En daar kun je als gast tegenwoordig al heel blij om zijn. Hij heeft ook een constant niveau, heb ik gemerkt. Eén keer goed koken is geen kunst, maar elke keer goed koken is moeilijk.”

Er zijn ook programma’s waar hij mindere herinneringen aan heeft. “Vroeger had je Het Zwarte Schaap. Daarin mochten allerlei mensen hun gal spuien over een gast die in opspraak was geraakt. Dat vond ik zo’n afzeikprogramma. Dat hoef ik niet te zien. Afzeikprogramma’s bestaan nog steeds, maar dit vond ik een extreem voorbeeld.

Zijn huidige tv-favoriet is House of Cards. “Goede verhaallijn, goede acteurs. En die intriges in de politieke wereld zijn natuurlijk interessant. Dat hoofdrolspeler Kevin Spacey zich regelmatig tot de kijker richt, vind ik een toegevoegde waarde.

Het nieuwste seizoen van House of Cards ging eind vorige week in première op Netflix.

Meer in VARA

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen