Youp van ’t Hek vindt Netflix iets voor bejaarden

Foto: Nick van OrmondtYoup van ’t Hek vindt zichzelf te jong om zich nu al op Netflix te abonneren. Dat zegt de 62-jarige cabaretier in VARAgids. Van ’t Hek ziet Netflix als een videodienst voor uitgebluste echtparen. Een ‘huwelijksredder 2.0’, zo noemt de komediant het. “Totaal uitgelulde echtparen soezen zich met behulp van deze serieverzamelaar door de lange avonden om daarna met andere muffe stellen op feestjes uren te babbelen over de spannende series vol Scandinavische truien“, schrijft hij.

De vrienden van Van ’t Hek raken niet uitgepraat over Borgen, The Killing, Homeland en House of Cards. Maar hij kan niet meepraten. “Domweg omdat ik geen Netflix heb. Geen principezaak hoor. Gewoon geen tijd voor.

Liever gaat Van ’t Hek met zijn vrouw naar de bioscoop. “En wanneer wij Netflix nemen? Als we bejaard en niet meer mobiel zijn. Dan gaan we uren achtereen naar Swiebertje en Pipo de clown loeren!

De VARAgids-column van Van ’t Hek kunt u lezen via Blendle.

Meer in Netflix

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen