Bram Moszkowicz ergert zich niet aan Jort in Jinek

Bram Moszkowicz vindt het helemaal niet vervelend dat zijn rivaal Jort Kelder in januari en februari regelmatig in de talkshow van zijn ex-geliefde Eva Jinek zat. Dat heeft hij maandagavond gezegd in de RTL 7-talkshow Wat Gaat Er Nu Door Je Heen. De Privé suggereerde eerder dat Moszkowicz zich suf moet ergeren aan Jort in Jinek, maar dat is volgens Moszkowicz onzin. “Het zou me werkelijk… Hoe zag ik dat netjes? M’n reet roesten. Het interesseert me echt werkelijk niets.

Er waren ook geruchten over een mogelijke romance tussen Jort en Jinek, maar ook dat zou Moszkowicz geen probleem vinden. “Ik gun het ze elkaar ook wel. Het lijkt me een leuk stel. Als die mensen gelukkig met elkaar zijn, dan gun ik het ze allebei.

In de roddelpers staat dat het mij zo veel zou doen dat ze samen naar een diner zijn geweest. Ik zeg je net – en ik wil het nog wel een keer herhalen: het interesseert me geen bal.

Moszkowicz houdt zich helemaal niet meer bezig met Kelder, die de advocaat in het verleden een ‘maffiamaatje’ heeft genoemd. “Ik denk nooit meer aan die man. Het is dat jij er nu over begint. Maar echt. Het is zo.

Lees ook: ‘Bram Moszkowicz gruwelt van Jort in Jinek’ (februari)

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen