Albert Verlinde wil Carpool Karaoke ook in Nederland

Albert Verlinde zou het ontzettend leuk vinden als Carpool Karaoke de oversteek maakt naar Nederland. Dat heeft de showkenner gezegd in RTL Boulevard. Carpool Karaoke is een programma-onderdeel in de Amerikaanse late night-show van de Britse host James Corden. Het item waarin Cordon ‘carpoolt’ met wereldsterren maakt dankzij YouTube wereldwijd furore. “Het is hilarische tv. Ik hoop dat we het programma in Nederland ook gaan zien binnenkort“, laat Verlinde weten.

Verlinde vindt Corden een ‘karaokeheld’. “Dat is hilarisch. James Corden is een held. Het is een komiek en acteur uit Engeland die verhuist is naar Amerika en daar echt furore maakt en fantastische filmpjes maakt.”

Het wereldwijde succes moet ook voor Corden een verrassing zijn, denkt Verlinde. “Het begon een beetje als een gimmick: in de auto rijden en samen zingen. Maar het worden steeds meer hilarische interviews.”

Op de één of andere manier weet hij contact met zijn gasten te leggen, waardoor ze losser worden dan je ze ooit gezien hebt. Zo ook Jennifer Lopez.”

Lopez is de meest recente gast in Carpool Karaoke. Eerder zat Corden in de auto met onder meer Adele, Jason Derulo en Mariah Carey.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen