RTL Boulevard kiest vrouw als nieuwe tech-expert

Geplaatst op Wed 03 Feb 2016 om 11:16

RTL Boulevard heeft een nieuwe tech-expert in huis gehaald. Dit keer is er gekozen voor een dame: Vivianne Bendermacher. Dat was dinsdagavond te zien in de uitzending op RTL 4. Bendermacher was voorheen onder meer hoofdredacteur van KIJK, een tijdschrift over tech. Daar heeft ze haar liefde voor technologie ontdekt. “Ik heb al jaren iets met technologie. Dat komt denk ik uit mijn KIJK-tijdperk, waar ik hoofdredacteur was. Ik heb er echt wat mee“, aldus het nieuwe Boulevard-gezicht.

Ze vindt het erg leuk dat een vrouw de kans krijgt om deze functie te bezetten. “Ik vind het echt belangrijk dat vrouwen weten dat tech niet alleen maar voor de mannen is weggelegd en dat we het juist nu moeten omarmen.”

Jarenlang was Colin van Hoek de tech-expert van RTL Boulevard, maar de journalist van Nu.nl (net als SBS eigendom van Sanoma) stopte vorig jaar. Afgelopen oktober introduceerde RTL Boulevard zijn opvolgerMerijn Doggen.

RTL Boulevard ondergaat later dit jaar een grote metamorfose. De showrubriek gaat uitzenden vanaf het Leidseplein in Amsterdam, zodat het een urgentere uitstraling krijgt.
9 Reacties op “RTL Boulevard kiest vrouw als nieuwe tech-expert”


 1. Marcel

  Waarom? RTLBLVD is te breed geworden. Less is more.

 2. RaarMaarWaar

  Dit is echt zo groot nieuws……………………………………. :’-)

 3. Anonymous

  Boulevard is op zijn best als ze gewoon met zijn drieën aan tafel zitten zonder aanlopende gasten in de studio.
  Ik ben daardoor al lang afgehaakt.

 4. Anonymous

  Boulevard is op zijn best als ze gewoon met zijn drieën aan tafel zitten zonder aanlopende gasten in de studio.
  Ik ben daardoor al lang afgehaakt.k

 5. Anonymous

  Huh? ik begreep toch echt dat ze voor het blad KIJK had gewerkt. Ik heb het even nagezocht en dat blijkt te kloppen. Verkeerde info M C !

 6. Ans

  Ik vind al die gasten steeds ook alleen maar afleiden, weg ermee

 7. Marcel

  Terug naar de basis. Alleen entertainment, crime, fashion en royalty.

 8. rob

  alles voor de kijkcijfers?

 9. Anonymous

  Ja, ze moeten gewoon weer een roddelrubriek worden en niet het hele spectrum van actuele onderwerpen bestrijken. Dat neemt toch niemand serieus. Wat doet Peter R. er diverse keren per week? Geloof me: zou veel beter werken.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.