RTL Boulevard kiest vrouw als nieuwe tech-expert

RTL Boulevard heeft een nieuwe tech-expert in huis gehaald. Dit keer is er gekozen voor een dame: Vivianne Bendermacher. Dat was dinsdagavond te zien in de uitzending op RTL 4. Bendermacher was voorheen onder meer hoofdredacteur van KIJK, een tijdschrift over tech. Daar heeft ze haar liefde voor technologie ontdekt. “Ik heb al jaren iets met technologie. Dat komt denk ik uit mijn KIJK-tijdperk, waar ik hoofdredacteur was. Ik heb er echt wat mee“, aldus het nieuwe Boulevard-gezicht.

Ze vindt het erg leuk dat een vrouw de kans krijgt om deze functie te bezetten. “Ik vind het echt belangrijk dat vrouwen weten dat tech niet alleen maar voor de mannen is weggelegd en dat we het juist nu moeten omarmen.”

Jarenlang was Colin van Hoek de tech-expert van RTL Boulevard, maar de journalist van Nu.nl (net als SBS eigendom van Sanoma) stopte vorig jaar. Afgelopen oktober introduceerde RTL Boulevard zijn opvolgerMerijn Doggen.

RTL Boulevard ondergaat later dit jaar een grote metamorfose. De showrubriek gaat uitzenden vanaf het Leidseplein in Amsterdam, zodat het een urgentere uitstraling krijgt.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Zou u René le Blanc op uw rode loper willen hebben?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen