Anouk: ‘Van welke Voice-kandidaat hoor je nog wat?’

Anouk verwacht niet dat de kandidaten uit de afgelopen serie van The Voice of Holland flink carrière gaan maken. Dat heeft de zangeres gezegd op Qmusic. De suggestie dat kandidaten die The Voice níet winnen succesvoller zijn dan de winnaars, wijst Anouk van de hand. “Zo groot zijn die carrières ook weer niet hoor. Die carrières duren misschien een jaar of één single en daarna hoor je er niets meer van. Of ben ik nu gek? Ze maken een plaat met een paar covers en daarna hoor je er niets meer van.

Toch doen Niels Geusebroek en Sharon Doorson het niet verkeerd, merkte de Qmusic-dj van dienst op. “Oké. Daar heb ik weinig van meegekregen dan. Dan moet ik het beter in de gaten houden“, reageerde ze.

Anouk mag er nu voor gaan zorgen dat haar pupil Jennie Lena het wél gaat maken. Althans: “Nee, daar ga ik niet voor zorgen, ha ha ha. Ik hoop ook dat ze het gaat redden. Ze heeft in elk geval talent, maar je hebt ook goede nummers nodig.”

Ik hoop gewoon dat zij de juiste mensen weet te vinden. Het voordeel van het programma is in elk geval dat ze erkenning heeft gekregen. Daar ging het haar ook om.”

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Groeit Jan Versteegh ooit uit tot een A-ster?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen