‘Nieuwe Rijdende Rechter net een B-product van Aldi’

Foto: Roy Beusker3FM-dj Mark van der Molen moet nog flink wennen aan de nieuwe rechter van De Rijdende Rechter. Dat heeft hij laten weten in zijn radioshow. Van der Molen vindt dat John Reid vooralsnog in de schaduw staat van Frank Visser. “De KRO heeft deze man bij de Aldu gehaald. Daar hebben ze ook altijd iets wat lijkt op het A-product, maar net iets anders heet. Weet je hoe de Oreo’s heten bij de Aldi? Okidoki. Hij is gewoon de Okidoki van de Nederlandse televisie!“, aldus de radiopresentator.

Het is ook lastig om in de voetsporen van Visser te treden, aldus Van der Molen. “Iemand met een haast legendarische status vervangen door iemand met dezelfde functie: dat gaat eigenlijk nooit goed.”

Hij mist Visser. “Ik zat er elke keer weer klaar voor als die heerlijke, bijna orgastische uitspraak ‘dit is mijn uitspraak en daar moet u het mee doen’ kwam. Die is zo lekker. Je wist dan gewoon: oh shit, I’ve just been Frank Vissered.”

Het zinnetje van Reid vindt hij toch minder. “Deze man heeft ongeveer een jaar lang de tijd gehad om te piekeren over wat nou zijn pay-off wordt. Ik had het wel geweten: ‘U moet de dakappel met drie centimeter verkleinen. Hup hup!’ Maar het werd: ‘Dat is mijn uitspraak en zo zit het.’ Wat?

Lees ook:
‘Frank Visser krijgt trap na van De Rijdende Rechter’ (vandaag)
IDTV vindt Rijdende Rechter beter zonder Frank Visser (vandaag)

Meer in KRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen