Kijkcijfers Eva Jinek stemmen NPO 1 zeer tevreden

Foto: Rick NederstigtDe kijkcijfers van Eva Jinek stellen haar omroep KRO-NCRV én de zenderleiding van NPO 1 zeer tevreden. Dat heeft de omroep vandaag laten weten. Jinek sluit vrijdagavond haar twee maanden durende winterserie af. Er keken in januari en februari gemiddeld 771.000 mensen naar haar talkshow, goed voor 20,3 procent marktaandeel. Uitstekend, vindt mediadirecteur Taco Rijssemus van KRO-NCRV het. “Alle doelstellingen die de NPO van Jinek verlangde, zijn ruimschoots gehaald.

Rijssemus zegt ‘erg trots’ te zijn op Jinek en haar team. “Het is bekend dat het de ambitie van KRO-NCRV is om een dagelijkse talkshow te brengen. Met Jinek laten we zien dat we veel kijkers weten te boeien, vooral ook in de relatief jongere doelgroep.”

De mediabaas heeft ontzettend veel vertrouwen in de toekomst van Jinek. “Dat kan alleen maar groeien. Eva is nog jong en heeft de toekomst.

In de laatste uitzending van dit seizoen ontvangt Eva Jinek onder anderen Teun van de Keuken, Sanne Wallis de Vries en Gerard Joling.

Meer in KRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen