Hoofdrolspeler V&D-drama kiest voor Humberto Tan

Foto: SBSRoland Kahn zit vanavond aan tafel bij Humberto Tan in RTL Late Night om te vertellen over zijn mislukte poging om warenhuisketen V&D over te nemen. Dat heeft de redactie bekendgemaakt. Kahn, eigenaar van Cool Cat en ook bekend als de ex van Sylvana Simons, was in de running om V&D nieuw leven in te blazen. De topondernemer is er naar eigen zeggen ‘ziek van’ dat het niet is gelukt en hij doet vanavond uitgebreid zijn verhaal in het veel bekeken late avond-programma van RTL 4.

De Wereld Draait Door gaat het nieuws over het omvallen van V&D vanavond onder meer bespreken met oud-medewerkers van het warenhuis. Die zijn vanochtend via Twitter opgeroepen om zich bij de redactie te melden.

Jinek moet het aan haar tafel mogelijk weer met Jort Kelder doen.

RTL Late Night begint om 22.30 uur op RTL 4.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Vertrouwt u Winston Gerschtanowitz?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen