EO-portier heeft geen idee wie Andries Knevel is

Het ego van tv-presentator Andries Knevel heeft een flinke deuk opgelopen. Ondanks dat hij al decennialang bij de EO werkt, had de door de omroep ingehuurde portier donderdag geen flauw idee wie hij is. Dat bekent de 64-jarige EO-coryfee op Twitter. Knevel, bekend van programma’s als Andries en Knevel & Van den Brink, wist even niet wat hij meemaakte toen hij het gebouw van zijn EO betrad. “Ik werk nu 38 jaar bij de EO; zegt de portier zojuist: ‘Hoe is uw naam?’ Dat houdt je nederig.

Het is niet de eerste keer dat modale omroepmedewerkers het ego van de tv-sterren die zij bedienen krenken. Zo schrok Peter van der Vorst zich in 2013 een hoedje toen de parkeerwachter van het Media Park hem niet herkende.

Toen Van der Vorst zijn auto op een gereserveerde plek zette, kreeg een parkeerwachter argwaan. “De regelaar pakte zijn portofoon en gaf aan de centrale het volgende door: ‘Ik heb hier een meneer en die beweert dat hij op de boulevard mag parkeren.’

En in 2012 hadden Nick & Simon nog moeite om op het parkeerterrein van De Wereld Draait Door te komen. “Parkeerwachter die belt naar de studio: ‘Zijn Dik en Simon vanavond écht gasten in De Wereld Draait Door?’ U can never be too sure”, grapte Nick.

Lees ook: Keukenprins Andries Knevel gek op Allerhande (oktober)

Meer in EO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen