Daphne smeert armen in met zelfbruiner voor Boulevard

Foto: SBSAls Daphne Deckers korte mouwen draagt in RTL Boulevard, dan zorgt ze ervoor dat haar armen zijn ingesmeerd met zelfbruiner. Dat vertelt ze vandaag in De Telegraaf. Deckers smeert alleen de ledematen in die in beeld komen. “Als ik bij Boulevard iets draag met blote armen doe ik alleen dáár een kleurtje op, dus eenmaal weer thuis zie ik eruit als een wielrenner: een wit lijf plus bruine armen. Ook als je een stukje bloot been ziet, smeer ik dat gedeelte netjes in – maar verder niet.

Deckers geeft tegenwoordig meer geld uit aan zelfbruiner dan vroeger, toen ze nog deskundige was in RTL Boulevard. Dat komt omdat haar benen nu zichtbaarder zijn. “Vroeger, toen ik nog ‘op rechts’ zat bij Boulevard, had ik vaak alleen een mooi bovenkantje aan. Verder kon ik er bij wijze van spreken in mijn joggingbroek gaan zitten – niemand zag toch mijn benen. Nu presenteer ik ‘op links’ en zie je wel wat ik draag.

De presentatrice peinst er niet over om ook de niet-zichtbare huid te besmeren. “Weet je hoe dat plákt, die body make-up? Dat hoeft nergens waar het niet nodig isTot waar dat kleurtje gaat? Zover het oog reikt, zal ik maar zeggen.

De Telegraaf-column van Deckers over zelfbruiner kunt u lezen via Blendle.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen