‘Wat is Mattie Valk goed als inval-Albert!’

Radio 2-presentator Jeroen Kijk in de Vegte vindt dat Qmusic-dj Mattie Valk het ontzettend goed doet als inval-Albert in RTL Boulevard. Dat laat hij weten op Twitter. Valk debuteerde in december op de plek van Albert Verlinde en mocht er vrijdagavond opnieuw zitten. Kijk in de Vegte, die ruim tien jaar geleden zelf regelmatig te zien was als inval-Albert, heeft ervan genoten. “Wat is Mattie Valk goed als reserve Albert Verlinde in RTL Boulevard! Wou ik ff zeggen“, aldus de presentator.

Valk gaf na zijn debuut eind december al aan graag vaker achter de desk te zitten. “Ik mocht terugkomen, en het was weer net zo leuk als de eerste keer! Vond ik tenminste”, zegt hij nu.

Programmabaas Iwan Reuvekamp van Qmusic gaf vorig jaar nog aan dat hij meer tv-exposure wil voor zijn dj’s. “De tv meer opzoeken, zou goed zijn“, zei hij toen.

3FM slaagt daar goed in met bijvoorbeeld het Glazen Huis. Je ziet Q-music minder snel aanschuiven bij tv-programma’s als De Wereld Draait Door.

Valk maakt samen met radiocollega Wietze de Jager de ochtendshow van Qmusic, dat na Radio 538 inmiddels de meest beluisterde radiozender van het land is.

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen