Beau van Erven Dorens haalt uit naar John de Mol

Foto: Nick van OrmondtBeau van Erven Dorens heeft tijdens de opnames van het nieuwe Wilfred Genee-programma Wat Gaat Er Nu Door Je Heen? uitgehaald naar John de Mol. Dat heeft Genee onthuld op Radio 538. Genee, die net als zijn gast voor De Mols zender Talpa heeft gewerkt, was verrast. “Ik heb hier en daar een voorzetje geven, bijvoorbeeld over Andries Knevel. Daar is hij behoorlijk duidelijk over. Maar hij is ook behoorlijk uitgesproken over John de Mol. Daar was ik echt heel verbaasd over.

Van Erven Dorens spaarde de machtige mediaman niet tijdens het gesprek. “Hij nam geen blad voor de mond. Of hij nare dingen zei over John de Mol? Laat ik het zo stellen: voor televisiebegrippen was het vrij opmerkelijk wat hij zei over John de Mol. Daar was hij redelijk kritisch over.”

Genee is buitengewoon tevreden over de opnames met zijn RTL-collega. “Hoe zal ik het zeggen? Beau was in vorm. Laat ik het daar op houden.”

Tijdens dezelfde opname heeft Van Erven Dorens ook uitgehaald naar Tom Egbers. Hij is geen fan van de sportpresentator.

Het programma van Genee begint op 29 februari. Het is nog niet bekend wanneer de aflevering met Van Erven Dorens wordt uitgezonden.

 

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen