Winston Gerschtanowitz wil vaker delegeren

Winston Gerschtanowitz wil in dit nieuwe jaar vaker gaan delegeren, zodat hij niet overspoeld raakt met werk. Dat vertelt hij in een interview met de Privé. Gerschanowitz is naast RTL Boulevard-presentator ook commercieel directeur bij televisieproducent Talpa. Hij is nu op zoek naar een betere balans. “Mijn werk is leuk, dat is het probleem niet, maar het ligt er vooral aan hoe je het doet. Delegeren is daarbij heel belangrijk geworden. Iets wat ik vaker wil gaan doen“, zegt hij.

De tv-ster is tot dat inzicht gekomen tijdens zijn recentelijke herstel van de ziekte van Pfeiffer. “Door even van die alsmaar racende trein af te stappen, heb ik goed kunnen nadenken over hoe ik de dingen in mijn leven in de toekomst wil aanpakken.”

Gerschtanowitz is aan het eind van 2015 lange tijd afwezig geweest bij RTL Boulevard vanwege zijn herstel. “In het begin dacht ik nog: Niet zeuren, maar doorgaan. Wat kan een keelpijntje nu voor ernstigs schuilhouden? Tot het punt dat ik er helemaal gek van werd en ik toch maar eens een bloedtest bij de dokter liet doen.

Je kunt lang met Pfeiffer blijven rondlopen, maar op een gegeven moment zegt je lichaam: en nu is het klaar! Ik ben in de basis een geboren vrolijkerd, maar ook dat randje ging eraf, net als mijn weerstand. Ik kende mezelf niet meer terug. Het legt je echt lam.

Gerschtanowitz is in december flink tot rust gekomen tijdens een vakantie in Abu Dhabi.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen