Bas Muijs wil terug in GTST: ‘Weinig geld over’

Bas Muijs hoopt op een terugkeer in Goede Tijden Slechte Tijden. Dat vertelt de acteur in weekblad Privé. Muijs heeft weinig werk en dus ook weinig inkomsten. Een vaste rol in GTST betekent financiële zekerheid. “Het is in deze periode niet zo heel makkelijk om elke dag aan werk te komen. Het gebeurt geregeld dat ik geen werk heb, dat ik periodes moet wachten. Als je in Goede Tijden zit, heb je natuurlijk een heel stabiel leven, je hebt elke dag werk, die situatie heb ik niet meer“, zo vertelt hij.

Een GTST-comeback kan prima, aldus Muijs. “Ik ben niet gestorven, ik leef nog steeds als kunsthandelaar in New York. Daarom zou het zomaar kunnen dat ik in de toekomst weer terugkom. Maar er zijn nog wel meer oud-collega’s die het leuk vinden om terug te komen. Aan mij zal het in elk geval niet liggen.

Toch benadrukt Muijs dat hij nooit spijt heeft gehad van zijn vertrek bij GTST. “Nee, want kort daarna ben ik in het theater gaan spelen en kwam Voetbalvrouwen op mijn pad. Dat was een heel gave periode, waarin ik veel lol heb getrapt.”

Voetbalvrouwen was een van de leukste banen die ik heb gehad, dat had ik nooit willen missen. Het is nu eenmaal zo dat je als acteur een aantal jaren niet in beeld kunt zijn. Daar moet ik niet om gaan huilen, dat hoort bij mijn vak.”

Het Privé-interview met Muijs kunt u lezen via Blendle.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen