RTL 5 met spelshow Game of Drones

RTL 5 werkt aan een nieuwe spelshow waarin drone-vliegers met elkaar strijden om wie de beste is. De show heet Game of Drones, een knipoog naar de internationale hitserie Game of Thrones. Dat bevestigt RTL vandaag aan De Telegraaf. Drones zijn meer dan een hype, zegt een woordvoerster van RTL. “De apparaten zijn gekozen tot speelgoed van het jaar en over de hele wereld worden evenementen georganiseerd waarbij vliegers hun kunsten vertonen“, aldus de zegsvrouw.

RTL verwacht dat het leuke televisie oplevert. “Vliegen met drones is niet alleen leuk om te doen, maar ook om naar te kijken. Het is een visueel spektakel, mede omdat drones camera’s bij zich dragen.

De zender ontwikkelt de show in samenwerking met Wise Monkeys, de productiemaatschappij van onder anderen Martijn Krabbé, weet de krant.

Een uitzenddatum is nog niet bekend.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen