Peter van der Vorst vier jaar langer bij RTL 4

Peter van der Vorst blijft ook de komende jaren een vertrouwd gezicht bij RTL 4. Hij en programmadirecteur Erland Galjaard hebben een nieuw vierjarig contract ondertekend. Dat meldde RTL Boulevard vanavond. Galjaard noemt Van der Vorst heel belangrijk voor RTL. “Ik heb zelden iemand gezien die zich in die twintig jaar zo geweldig ontwikkeld heeft als Peter. Dat meen ik uit de grond van mijn hart. Eigenlijk kan hij gewoon elk programma wel aan. Dat is knap, dat is uniek.

Bovendien is Van der Vorst ook nog eens een heel goede televisieproducent, aldus Galjaard. Maar hij ziet ook een goede talkshowpresentator in Van der Vorst en zou het leuk vinden als hij weer eens iets in die richting gaat doen. Zelf ziet de presentator dat ook wel zitten.

Van der Vorst is blij met de verlenging. “Ik ben echt super blij. Ik werk nu eigenlijk al twintig jaar voor RTL 4. Ik ben heel trots dat ik weer een verlenging krijg voor vier jaar. Het is bijzonder dat dat vertrouwen wordt uitgesproken.”

RTL is toch een soort van tweede familie geworden. Het klinkt heel slijmerig, maar het is echt zo.”

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen