Raemon Sluiter prijst Anouk in The Voice

Voormalig tennisster Raemon Sluiter kijkt door Anouk weer graag naar The Voice of Holland. Dat vertelt hij in een interview met Veronica Magazine. Sluiter vindt het leuk dat Anouk niet met alle winden meewaait. “Zou in ieder geval de ietwat chagrijnige gelaatsuitdrukkingen verklaren op alle vrijdagavonden. Een fris geluid kun je Anouk als coach in The Voice niet noemen, maar iemand die duidelijk zegt waar het op staat, is wel zo prettig“, aldus de vriend van Fatima Moreira de Melo.

Anouks collega-coaches zijn een stuk positiever. “Al kan ik me niet aan de indruk onttrekken dat ze duidelijke instructies gekregen hebben om vooral positief te zijn.

Het liefst ziet Sluiter Anouk aan het woord. “Zo’n kleine twintig jaar geleden was ik verliefd op Anouk. Je hebt mooie vrouwen en lekkere wijven. Anouk was het allebei.”

Ik maakte me geen illusies, kans zou ik nooit hebben. Als het ooit zo ver gekomen was, had ze me waarschijnlijk wegens een gebrek aan tegengas na een maand of twee een dropkick gegeven. En anders wel wegens een gebrek aan centimeters. Centimeter.”

De verliefdheid was er snel af, maar ik vind Anouk nog steeds een puur wijf. Altijd zichzelf gebleven.”

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat SBS 6 ook na de zomer een dagelijkse talkshow met de VI-mannen moet uitzenden?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen