Frans Bauer gunt Harry de Winter tv-miljoenen

Frans Bauer gunt het Harry de Winter van harte als hij binnenloopt met de verkoop van het format van zijn tv-show What The Frans. Dat vertelt de volkszanger in weekblad Weekend. What The Frans is al aan meerdere Europese landen verkocht. “En aan Amerika. Dat is natuurlijk fantastisch“, zegt hij. “Ik hoop dat hij er flink rijk van wordt. Ik vind het belangrijk dat de mensen die het programma bedacht hebben, daar ook de credits voor krijgen. Ik ben slechts de presentator.”

Al vanaf het eerste moment had Bauer een goed gevoel bij dit programma. “Toen producent Harry de Winter met het idee kwam om grapjes maken eens van een andere kant te belichten, was ik meteen verkocht.”

De lach zit in ons programma niet aan de kant van het slachtoffer, maar aan de kant van de held. En dat het zó is aangeslagen, is heel leuk.”

Bauer is trots op het succes. “Er keken in Nederland al bijna anderhalf miljoen mensen naar en het is geweldig dat het nu ook in het buitenland is opgemerkt.”

Voor De Winter is het tijd om zijn vermogen van naar verluidt 35 miljoen euro te vergroten. “En dat is meer dan terecht.”

Meer in TROS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Jandino Asporaat schept op over zijn BN'er-privileges. Onhandig of leuk voor hem?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen