Patty vindt Yolanthe niet rijp genoeg voor RTL 4-show

Geplaatst op vr 29 jan 2016 om 10:35

Foto: SBSPatty Brard denkt dat Yolanthe Sneijder-Cabau niet rijp genoeg is voor een programma over familieruzies. Dat heeft ze gezegd in Shownieuws. Cabau gaat voor RTL 4 de Familiediner-achtige show We Blijven Toch Familie maken. “Ik vind haar best wel jong voor zoiets. Ze heeft eigenlijk alleen maar heel veel geluk in haar leven gekend qua familie. Ik denk dan altijd dat je dan ook een beetje moet hebben geproefd aan de downside van het leven om zo’n programma te kunnen presenteren.”

Brard denkt wel dat het goed is dat Cabau een ervaringsdeskundige is: ze heeft bonje met haar zusje Rebecca over de erfenis van hun vader. “Ik denk ook dat ze daar een groot voorbeeld kan stellen naar de mensen die de familieruzies hebben.”

De tv-diva denkt bovendien dat het voor Cabau persoonlijk een goede move is om wat inhoudelijkere tv te maken. “Ik vind het wel heel interessant om te zien dat ze wat anders gaat doen dan alleen het lichte amusement.
17 Reacties op “Patty vindt Yolanthe niet rijp genoeg voor RTL 4-show”


 1. Bamibal

  Heb je Yolanthes torso wel eens goed in je opgenomen, Patty? Lekker rijp hoor, mmm!

 2. MC

  “Ze heeft eigenlijk alleen maar heel veel geluk in haar leven gekend qua familie” uhmm was haar vader geen alcoholist? Dr moeder was “gevlucht” met al de kids?

 3. Anja

  Patty zou zomaar eens gelijk kunnen hebben.

 4. Zucht

  @MC

  Klopt. En haar vader is reeds overleden. Dat gebeurt de meeste mensen niet op zo’n jonge leeftijd, dus hoezo geluk?

 5. piet

  Waar bemoeit dat mens zich toch mee.

 6. Pia

  Patty die iets vindt… boeiend.

 7. Anoniem

  @MC: Volgens mij heeft de vader nooit echt een rol gespeeld in het gezin, desondanks schijnt ze een heel gelukkige jeugd te hebben gehad. Dankzij haar moeder.

 8. Daantje

  Hahaha Patty is een echte stokebrand, heerlijk!

 9. Anoniem

  Yolante is de perfecte opvolger van Linda mol. yolante heeft alles mee net als linda.Zeer knap rijk spontaan en humor.Iedereen houd van mensen als hun twee.

 10. Jos

  Die gaat steeds meer op Jocelyn Wildenstein lijken!

  Ik kijk liever dan de vriendelijke Jolante dan naar Papuwa.

 11. Wilsens

  Dit programma gaat niet zo veel worden en ik heb het idee dit één van de programma’s is die Irene Moors heeft geweigerd.
  Ik vind Yolanthe ook een zeer slechte keus om een programma als dit te presenteren.
  yolanthe heeft ook de gun factor niet mee in Nederland, dus ik denk dat zij heel snel word afgekraakt!

 12. Spinner&Ritzer

  ^^
  Praat voor jezelf ja. Leer eerst maar eens spellen!

 13. Menno

  Yolanthe is als presentatrice altijd een slechte keus. Ze praat monotoon en heeft veel te veel een glamour uitstraling om zo’n programma te dragen. RTL4 (Erland) is echt de weg kwijt. Dit was iets voor Irene geweest (maar waarschijnlijk geweigerd omdat het ook al een lopend programma is van de EO)

 14. Bep

  Patty daar heb je helemaal gelijk in,het is voor Bert van Leeuwen al een hele klus,last staan voor zo’n lichtgewicht als Yolanthe.Daarbij is Yolanthe ook niet erg gezien,dus die wil je al helemaal niet op de stoep hebben.

 15. variabel

  Wilsens, je hebt gelijk. Geheel en al. Yolanthe is daar, naar mijn bescheiden mening niet geschikt voor. Niet alleen mist zij de ervaring, de broodnodige ervaring, anderzijds het zit er bij haar niet in. Denk aan de ellende die de Ragas familie moest oplossen. Dat was ook niet je van dat. Heel oppervlakkig, zij waren daar echt niet bij betrokken. Je kunt praten als Brugman maar je moet het nodige uitstralen. Het meevoelen met andermans onnodige sores.

 16. Loud

  Voor dit soort programma’s moet je gewoon de ‘bezorgde’ moeder/vader rol goed kunnen spelen. Caroline kon dit goed in ‘Het Spijt Me’ bijvoorbeeld. Yolanthe zal hiermee op haar bek gaan, dat heeft sowieso al te maken met haar stemgeluid en overkomen. Maar goed, voor RTL4 is het wel Yolanthe, dus vele opgehitste mannen / dames voor de buis in de doelgroep. Of ze nou dit programma of de aardappelzakken race presenteert…dat maakt geen verschil…

 17. John M.

  Patty heeft volkomen gelijk!

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.