Bert van Leeuwen hekelt Familiediner-kopie op RTL 4

Foto: NCRVBert van Leeuwen vindt het nieuwe tv-project van Yolanthe Sneijder-Cabau bij RTL 4 wel heel erg klinken als zijn EO-programma Het Familiediner. Dat vertelt de presentator vandaag in het AD. In We Blijven Toch Familie gaat Sneijder-Cabau verscheurde families te hulp schieten. “Het zou leuker zijn als mensen iets originelers konden bedenken. In de loop der jaren zijn er al vaker pogingen gedaan eenzelfde soort programma te maken“, reageert de EO-presentator en tv-producent.

Van Leeuwen is niet bang dat Sneijder-Cabau hem een kandidatentekort bezorgt. “Vetes genoeg, wij zijn inmiddels het 14de seizoen aan het opnemen.

De EO-ster is benieuwd naar de eerste aflevering van de nieuwe RTL 4-show. “Ik hoop dat het een niet al te platte kopie wordt.

Cabau is op dit moment op zoek naar kandidaten. “Zie jij bijvoorbeeld door een misverstand je kind niet meer en lukt het je niet om dit zelf op te lossen? Of wil je juist de band tussen je ouders herstellen?“, zegt ze in een promo.

Of misschien heb je wel een broer en een vader die geen contact meer hebben en wil je ze heel graag weer bij elkaar brengen, maar lukt dit niet. Laat het mij dan weten.

Het AD-interview met Van Leeuwen kunt u lezen via Blendle.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen