‘Naakte datingshow Adam Zkt Eva heel erg truttig’

De naakte datingshow Adam Zkt Eva met Nicolette Kluijver is bijzonder truttig. Dat vindt VPRO’s Vrije Geluiden-presentator Melchior Huurdeman, zegt hij in Avrobode. “Ik vond Adam Zkt. Eva op RTL 5 wanstaltig. Niet vanwege het bloot, maar meer omdat er zo truttig mee om werd gegaan. De makers wilden zo nodig provoceren met een naakte datingshow, maar dekten alle edele delen vervolgens voortdurend vakkundig af. Kom op zeg, maak er dan echt iets spannends van en laat de daad zien.”

Er zijn wel meer shows die Huurdeman niet kan aanzien. “Ik vind het jammer dat tegenwoordig alles wat in principe authentiek en vanuit liefde gebeurt een competitie moet zijn: zingen, dansen of koken… Er wordt altijd een wedstrijd van gemaakt.”

Toch zijn talentenjachten volgens hem niet verkeerd. “Nee hoor, ik kijk regelmatig naar programma’s als The Voice en sta vaak genoeg versteld van het hoge niveau. Maar ik geniet het meest van de auditierondes, als een huisvrouw in trui, trillend van de zenuwen, voor het eerst voor publiek zingt en iedereen in vervoering brengt met haar talent.”

Daarna komt ze helaas in de molen van zo’n programma terecht en krijgt ze een make-over en een restyling tot het uiteindelijk een of andere popdiva is. Zó zonde.”

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen