‘Naakte datingshow Adam Zkt Eva heel erg truttig’

Geplaatst op Sun 03 Jan 2016 om 11:09

De naakte datingshow Adam Zkt Eva met Nicolette Kluijver is bijzonder truttig. Dat vindt VPRO’s Vrije Geluiden-presentator Melchior Huurdeman, zegt hij in Avrobode. “Ik vond Adam Zkt. Eva op RTL 5 wanstaltig. Niet vanwege het bloot, maar meer omdat er zo truttig mee om werd gegaan. De makers wilden zo nodig provoceren met een naakte datingshow, maar dekten alle edele delen vervolgens voortdurend vakkundig af. Kom op zeg, maak er dan echt iets spannends van en laat de daad zien.”

Er zijn wel meer shows die Huurdeman niet kan aanzien. “Ik vind het jammer dat tegenwoordig alles wat in principe authentiek en vanuit liefde gebeurt een competitie moet zijn: zingen, dansen of koken… Er wordt altijd een wedstrijd van gemaakt.”

Toch zijn talentenjachten volgens hem niet verkeerd. “Nee hoor, ik kijk regelmatig naar programma’s als The Voice en sta vaak genoeg versteld van het hoge niveau. Maar ik geniet het meest van de auditierondes, als een huisvrouw in trui, trillend van de zenuwen, voor het eerst voor publiek zingt en iedereen in vervoering brengt met haar talent.”

Daarna komt ze helaas in de molen van zo’n programma terecht en krijgt ze een make-over en een restyling tot het uiteindelijk een of andere popdiva is. Zó zonde.”
13 Reacties op “‘Naakte datingshow Adam Zkt Eva heel erg truttig’”


 1. wappy

  Weet niet naar welke tv versie hij gekeken heeft maar op rtl5 laat alles gewoon zien, en niet zoals je op de promo’s @ youtroep vind/ziet.

 2. wappy

  “Kom op zeg, maak er dan echt iets spannends van en laat de daad zien.”

  Ook dat mag niet wat dan krijgt hij 18+ melding en mag dan alleen in nacht uitgezenden worden.

 3. Ellen

  De geslachtsdelen waren echt in beeld.

 4. Marco

  Programma van niks, tieten en snikkels kijken, nou gefeliciteerd.

 5. Marco

  Programma van niks, jetsers en snikkels kijken, nou gefeliciteerd.

 6. Cute babysitter

  Kun je beter een pornootje opzetten.

 7. A.Zijn

  Dat doen ze goed bij NET5. The Island vanaf 21 januari!

 8. anna

  minstens één van de deelneemsters is herkend als model van bepaalde films.

 9. J

  @A.zijn, vraag me af of dit gaat werken. Eerste weken geen sterke concurrentie van RTL4 en RTL5 ook pas later met Temptation Island. Toch is het daarom juist gevaarlijk, mensen zappen na 2 weken naar Temptation Island of dat eventueel leuker is, of na 4 weken naar Help Mijn Man Is Klusser en de Wensboom.
  Hoor al veel kritiek op The Island over de promo’s waarin dieren gedood worden etc.

  Wat presenteert Arie daar eigenlijk, als er geen proeven, eliminaties etc zijn?

 10. A.Zijn

  @J Geen idee. Had net zo goed in de voiceover gekund waarschijnlijk. Ik ben wel benieuwd. En aan de andere kant… als het wel een goed en interessant format is heeft RTL5 een probleem.

 11. Gert4

  Bij dit soort shows verwacht je Sylvie als kandidaat.

 12. Ren

  Ik heb the ISLAND gedaan, en het gaat waanzinnig worden! Next step in reality television

 13. variabel

  ‘t Enige wat ik niet begrijp is waarom zo’n show überhaupt op TV moet komen. Waarom, in vredesnaam, moeten mensen naakt gaan daten. Is dat zo ontieglijk interessant? Ik hoef alleen maar aan ‘t naaktstrand te denken (van héééél vroeger) en dat ik toen dacht: met ‘n klein slipje daarover heen zou hij/zij veel aantrekkelijker zijn. Welke kant gaat de mens op?

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.