Marc van der Linden walgt van oud-en-nieuwviering

Marc van der Linden walgt van de jaarlijkse oud-en-nieuwviering. Dat laat het zwaargewicht in de Nederlandse royaltyverslaggeving weten op Instagram. Van der Linden begrijpt niet dat de wereld zo raar doet rondom de jaarwisseling. “Oud en Nieuw vind ik zo’n beetje het meest nutteloze feest dat er is. Waarom zou je elkaar om 12 uur om de hals moeten vliegen om elkaar van alles toe te wensen, wat ik bijna iedereen de rest van het jaar ook al toewens? En dan dat vuurwerk…“, klaagt hij.

Toch is de royalty-expert van RTL Boulevard wel bereid zijn volgers een gelukkig nieuwjaar te wensen. “Enfin, om er in één keer van af te zijn… ook namens deze oude brompot de allerbeste wensen voor 2016.

Van der Linden was in 2015 weer regelmatig in het nieuws. Hij riep dat hij homohatende asielzoekers het land uit wil, verdedigde de 2.000 euro per uitzending voor DWDD-tafelheer Marc-Marie Huijbregts en gaf dj Tim Klijn een veeg uit de pan.

Maar ook haalde hij uit naar Wouter Bos, sprak hij schande over de verdwenen Koningslied-tonnen en bekende hij een ongezellige dikkerd te zijn.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen