Martijn Krabbé wordt jurylid in nieuwe Idols

Foto: RTLMartijn Krabbé wordt jurylid in het nieuwe seizoen van Idols, dat in 2016 na zo’n acht jaar terugkeert op televisie. Dat onthulde hij donderdagavond in de oudejaarsspecial van RTL Late Night. Waar de eerste vier seizoenen van Idols op RTL 4 te zien zijn, krijgt seizoen vijf een plekje op RTL 5. Op het hoofdpodium is namelijk al de talentenjacht The Voice of Holland te zien, de show die Krabbé presenteert. Nu wordt hij jurylid. “Ja, dat is zo. Ik mag eindelijk gewoon zeggen wat ik wil.

Wie de andere juryleden worden, is nog onduidelijk. Het is al wel bekend wie de presentatie van de nieuwe Idols gaan verzorgen: Lieke van Lexmond en Ruben Nicolai.

Producent Blue Circle is druk bezig met de voorbereidingen van de comeback van Idols op de Nederlandse televisie. Het lijkt erop dat de plaatsen achter de jurytafel nog niet allemaal verdeeld zijn, want deze week vroeg de televisiemaker op sociale media om tips: “Wie zie jij nu graag (terug) in de jury?

Met de toevoeging ‘terug’ verwijst Blue Circle naar voormalig Idols-juryleden Edwin Janssen, Eric van Tijn, Henkjan Smits, Jerney Kaagman, John Ewbank en Gordon.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen