Ilse DeLange miste Duitse Voice door eigen Voice

Geplaatst op zo 31 jan 2016 om 10:52

Foto: Roy BeuskerIlse DeLange moest een optreden in de Duitse The Voice vorig jaar afzeggen, vanwege haar werk als jurylid in het Nederlandse origineel. Dat vertelt de zangeres in De Telegraaf. DeLange besloot begin dit jaar te stoppen met The Voice. “Vorig jaar wilde ik met The Common Linnets graag internationaal aan de weg timmeren, onder meer met een promotietour in Duitsland. We hadden in de Duitse Voice kunnen optreden, maar toen had ik opnamen voor The Voice hier.

De zangeres heeft nog geen spijt van haar Voice-exit. “Over een paar jaar kunnen we pas de balans opmaken. Maar ik ben sowieso heel blij dat ik die ruimte heb gecreëerd. Ik wil niet achteraf hoeven zeggen: in het buitenland was het misschien gelukt als ik er meer tijd voor had gemaakt.

Ze is vanaf vrijdag wél te zien als coach in The Voice Kids. Toch vindt ze kritiek leveren op kinderen wel lastig. “Daar zag ik erg tegenop. Gelukkig helpt een team van The Voice Kids daarbij. Al zijn vooral de reacties van de kinderen zelf meegevallen.

Sommigen zeiden als ze eruit lagen: Oh, dan ga ik morgen weer voetballen. Ik probeer lief en duidelijk te zijn. Goed uitleggen waarom ik denk dat ze meer moeten oefenen.

Sommigen moesten huilen, maar dat was ook vaak de spanning.”

Het Telegraaf-interview met DeLange kunt u lezen via Blendle.
3 Reacties op “Ilse DeLange miste Duitse Voice door eigen Voice”


 1. Rick

  Het was me sowieso al een raadsel waarom Ilse zich door John de Mol had laten strikken als jurylid terwijl de wereld aan haar voeten lag na het enorme succes met de common linnets op het Eurovisie Songfestival. Een overduidelijke carrièremisstap van DeLange.

 2. Petertv

  Wat mij betreft is onderstaande de beste line-up:
  Marco Borsato/Guus Meeuwis
  Jan Smit
  Ilse de Lange
  Racoon

 3. P72

  @Rick: Of je nu wel of geen populaire/boeiende carrière hebt, meedoen of meewerken aan zoiets als The Voice is sowieso geen aanbeveling voor op je curriculum vitae.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.