Heel Holland Bakt kijkt Boer Zoekt Vrouw

Foto: TROSJanny van der Heijden, jurylid in Heel Holland Bakt, kijkt ook ontzettend graag naar het andere tuttige programma van NPO 1: Boer Zoekt Vrouw. Dat vertelt ze dit weekend in De Telegraaf. Van der Heijden kijkt niet veel tv, maar Boer Zoekt Vrouw met presentatrice Yvon Jaspers zet ze steevast op. “Ik ben een selectieve kijker. Omdat ik vaak weg ben, volg ik geen series. Zomergasten vind ik fantastisch, ik kijk graag films en mijn guilty pleasure is Boer zoekt vrouw“, zo vertelt ze.

Boer Zoekt Vrouw vindt ze het leukste programma op tv. “Ik wil daar gewoon geen aflevering van missen. Gelukkig hoef je niets meer op te nemen, maar kun je dingen gewoon terugkijken. Dat is echt een uitkomst.

Van der Heijden is verguld dat ze zelf ook aan een prestigieus programma mag meewerken. “Heel Holland Bakt maken is echt een feestje. Ook tijdens de opnames van de kerstspecial hebben we ongelooflijk veel plezier gehad.

Op de vraag wat ze absoluut níet leuk vindt om te kijken, zegt ze: “Ik hou niet van roddelprogramma’s.” Mogelijk bedoelt ze daarmee RTL Boulevard en Shownieuws.

Het Telegraaf-interview met Van der Heijden kunt u lezen via Blendle.

Meer in Omroep MAX

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen