Heel Holland Bakt kijkt Boer Zoekt Vrouw

Geplaatst op zo 31 jan 2016 om 10:00

Foto: TROSJanny van der Heijden, jurylid in Heel Holland Bakt, kijkt ook ontzettend graag naar het andere tuttige programma van NPO 1: Boer Zoekt Vrouw. Dat vertelt ze dit weekend in De Telegraaf. Van der Heijden kijkt niet veel tv, maar Boer Zoekt Vrouw met presentatrice Yvon Jaspers zet ze steevast op. “Ik ben een selectieve kijker. Omdat ik vaak weg ben, volg ik geen series. Zomergasten vind ik fantastisch, ik kijk graag films en mijn guilty pleasure is Boer zoekt vrouw“, zo vertelt ze.

Boer Zoekt Vrouw vindt ze het leukste programma op tv. “Ik wil daar gewoon geen aflevering van missen. Gelukkig hoef je niets meer op te nemen, maar kun je dingen gewoon terugkijken. Dat is echt een uitkomst.

Van der Heijden is verguld dat ze zelf ook aan een prestigieus programma mag meewerken. “Heel Holland Bakt maken is echt een feestje. Ook tijdens de opnames van de kerstspecial hebben we ongelooflijk veel plezier gehad.

Op de vraag wat ze absoluut níet leuk vindt om te kijken, zegt ze: “Ik hou niet van roddelprogramma’s.” Mogelijk bedoelt ze daarmee RTL Boulevard en Shownieuws.

Het Telegraaf-interview met Van der Heijden kunt u lezen via Blendle.
7 Reacties op “Heel Holland Bakt kijkt Boer Zoekt Vrouw”


 1. Rick

  Nou subjectieve MC roddeljournalist, we bepalen zelf wel of dit ‘tuttige’ programma’s zijn of niet.

 2. Jaap

  Wat is hier de nieuwswaarde?

 3. Anoniem

  Die titel wtf.

 4. Daantje

  Wij, hier bij ons thuis, zijn ook tuttig mijn man schrijft dat als tuttug, maar die is in Friesland op de basisschool geweest. Daar kan hij dus niet zoveel aan doen.

 5. Anoniem

  Op de vraag wat ze absoluut níet leuk vindt om te kijken, zegt ze: “Ik hou niet van roddelprogramma’s.” Mogelijk bedoelt ze daarmee RTL Boulevard en Shownieuws.

  Wat zou ze anders moeten bedoelen. Dat zijn toch de programma’s met zinloze inhoud, namelijk roddelnieuws.

 6. jaap

  Tuttig programma, wel 4 miljoen kijkers hoor!

 7. jaap

  Inderdaad erg triest, 4 miljoen kijkers voor zo’n oubollig programma.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.