Henkjan Smits wordt Omroep MAX-presentator

Foto: Nick van OrmondtHenkjan Smits wordt presentator van het Radio 5-programma Tijd voor MAX Radio, de radiovariant van het gelijknamige tv-programma. Dat heeft hij zojuist laten weten in het Radio 1-programma De Perstribune. Smits zal een presentatieduo vormen met afwisselend Elles de Bruin en Margreet Reijntjes“Radio is altijd mijn grote liefde geweest. Het voelt als een enorme eer dat Omroep MAX mij het vertrouwen geeft om dagelijks het sterke merk van tv, Tijd voor MAX, voort te zetten op radio.

Ook omroepbaas Jan Slagter is verheugd met de komst van Smits: “Met Henkjan Smits hebben we een gepassioneerde, ervaren én getalenteerde presentator naar MAX kunnen halen. Ik ben ontzettend trots dat hij samen met Margreet Reijntjes en Elles de Bruin Tijd voor MAX Radio gaat presenteren.

Het nieuwe radiobroertje van Tijd voor MAX neemt luisteraars vanaf morgen elke werkdag mee de avond in. Met mooie muziek en goede gesprekken bij het nieuws wordt aangehaakt op het gevoel van de dag. Ook de MAX-programma’s Hallo Nederland en Meldpunt! krijgen in het programma een eigen rubriek.

In de eerste week van het programma ontvangen de presentatoren onder anderen oud-journaalpresentatrice Noraly Beyer, acteur Mark Rietman en voormalig Telegraaf-hoofdredacteur Sjuul Paradijs.

Meer in Omroep MAX

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen