Albert en Winston geloven in Back To The Zeros

Foto: NOSAlbert Verlinde en Winston Gerschtanowitz, de gezichten van RTL Boulevard, hebben erg veel vertrouwen in RTL 4’s nieuwe maandagshow Back To The Zeros. Dat vertelden ze woensdag in hun programma op RTL 4. In Back To The Zeros blikken John Williams, Lieke van Lexmond en Peter van der Vorst vanaf maandag terug op de jaren 2000 tot en met 2009. Het programma is de opvolger van het geflopte Zeesterren. “Wat een leuk programma is dit!“, aldus Verlinde.

Verlinde vindt het vooral ontzettend leuk voor Williams. “Het is ontzettend leuk. Ik heb John Williams even gebeld, want voor hem moet dit toch wel bijzonder zijn. De man van de hulp-tv-programma’s, die ineens toch weer de kans krijgt om interviews te doen. Het is echt fantastisch.

John zegt: ‘Het is niet dat ik gedag zeg tegen de hulpprogramma’s, maar ik heb dit nooit meer kunnen doen. Als ik dan een Jody Bernal interview die heel openhartig vertelt, raakt me dat oprecht.’

Gerschtanowitz vindt het ook fantastisch. “Het is zo slim bedacht, vind ik. Lijstjesprogramma doen het altijd goed en ze hebben nu gedacht: wat nou als we gewoon die verhalen opzoeken?

Manon Meijers, de lifestyledeskundige van RTL Boulevard, had ook een mening. “Het is herkenbaar. Dat maakt het leuk.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen