Frits Sissing: ‘Twee keer per week in kijkcijfer top 3!’

Frits Sissing geniet deze week enorm van zijn bezoekjes aan kijkonderzoek.nl. De kijkcijfers van de afgelopen dagen stellen hem zeer tevreden. Dat laat de AvroTros-coryfee blijken op Twitter. Maandag werd de score van Maestro (1,9 miljoen kijkers) gepubliceerd en vandaag die van zijn andere programma Tussen Kunst & Kitsch (1,7 miljoen kijkers). “Weer fijn wakker worden. Voor de tweede keer deze week in de top drie. Nu met Tussen Kunst en Kitsch. Wat een feestje“, twittert hij.

Zowel Maestro als Tussen Kunst en Kitsch belandden op de derde plek in de dagelijkse top 25 van meest bekeken programma’s. Daarmee zijn de programma’s van Sissing echte publiekstrekkers.

Sissing maakte met Tussen Kunst en Kitsch onder meer zijn vijand Patty Brard in, die op SBS 6 een half miljoen kijkers trok met Bonje met de Buren. Zij heeft Sissing in het verleden meermaals Frits Vergissing genoemd.

Aan die bijnaam ergerde Sissing zich behoorlijk. “Mensen doen dat vaak om zichzelf weer even groot te maken“, zei hij enige tijd geleden.

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen