Vader en broer Dascha vanavond aan tafel bij Pauw

Geplaatst op di 15 dec 2015 om 13:15

De vader en broer van de 16-jarige Dascha Graafsma zijn vanavond samen met hun woordvoerder Peter R. de Vries te gast in de talkshow van Jeroen Pauw. Dat heeft de VARA laten weten. Dascha is al enkele weken in het nieuws vanwege haar mysterieuze overlijden. Ruim twee weken geleden deed René Graafsma op Twitter een oproep: waar is mijn dochter? Enkele uren bleek dat de 16-jarige Dascha Graafsma aangereden was door een trein. Zelfmoord, zei de politie en sloot het dossier.

De familie geloofde dit niet en eiste verdergaand onderzoek. Vanavond vertellen vader René en broer Daniël samen met Peter R. de Vries over wat de de familie de afgelopen weken meemaakte.

Over de hulp die ze kregen van talloze onbekende mensen, maar ook reageren ze op de wilde verhalen die de ronde doen“, aldus een woordvoerder.

Ook te gast aan tafel zijn zanger Dotan en het Voetbal Inside-trio Johan Derksen, Wilfred Genee en René van der Gijp.

De uitzending begint om 23.00 uur op NPO 1.
13 Reacties op “Vader en broer Dascha vanavond aan tafel bij Pauw”


 1. wop

  Okeej en daarna is dit boek gesloten? Ik snap dat het vreselijk is dat je dochter en zus is overleden maar ik hoef dat niet continu in het nieuws te zien.

  Peter R De Vries heeft al gezegd dat het waarschijnlijk zelfmoord is. Heel naar, maar accepteer het.

 2. Anoniem

  wop, waarschijnlijk ja.

 3. parker

  Hoge kijkcijfers met het trio aan tafel.

 4. Bert

  Sensatie item. Goedkoop scoren met het vreselijke leed van deze familie. Natuurlijk kiest deze familie er zelf voor om aan tafel te gaan zitten maar hoe triest ook deze gebeurtenis is natuurlijk helemaal geen item voor een item in een talkshow op de nationale tv. Je zou toch mogen verwachten dat Pauw voor het maatschappelijke debat gaat en zich niet gaat bezig houden met emo-tv.

 5. parker

  Ik bedoel het vi trio.

 6. Televisiefreaks

  @ Bert: Pauw stelt in elk geval kritische vragen. Dat kunnen we van Tan niet zeggen.

 7. wop

  @Televisiefreaks?

  Dat is ook helemaal niet de insteek van Rtl late night om kritische vragen te stellen. En waarom zou je kritische vragen over dit ongeluk moeten stellen? Wat heeft het voor doel? Ik snap de familie ook niet zo goed hoor.

  Ik snap dat ze de media nodig hadden om de Politie zover te krijgen dat er nogmaal werd gekeken naar de oorzaak van de dood. Maar op dit moment hoor ik meer over ruzies en meisjes die dronken waren.

 8. Mark

  Vreselijke familie. Waarschijnlijk ook nog mediageil ook. Ga rouwen, i.p.v. zielig doen op tv om zo sympathie te krijgen. Volgens mij zijn ze op geld uit. Daarom mag het geen zelfmoord genoemd worden.

 9. pieter

  Mark, je kent hen? Zelden zo’n absurde reactie op een bericht gezien. Wie zou dat geld, waar ze volgens jou op uit zijn, dan moeten betalen?

  Krankzinnig om iets dergelijks te insinueren.

 10. geer

  Wop, ik hoop dat jij nooit een kind verliest op zo’n manier….natuurlijk wil de familie weten wat er is gebeurd, begrijp je dat nou echt niet??

 11. Kerstbal

  Pauw en de Vries,…nee dank je.

 12. fves

  Ik heb zitten kijken ,maar er viel mij iets raars op , toen Peter Air zei ” Dat suicide het meest waarschijnlijk is¨Kreeg Rene Graafsma een glimlach op zijn gezicht.
  Ik vond dit echt heel erg raar (kijk maar bij programma gemist).

 13. robert

  Ik dacht juist iets raars gezien te hebben toen zijn zoon wat zei, toen reageerde de vader enigszins verbaasd had ik het idee, maar vergeet niet de man heeft een hoop meegemaakt, vond hem sterk overkomen, en dat hij wil weten hoe alles is gegaan kan ik me helemaal voorstellen.
  Van een geheel andere orde, de Vries en Derksen aan 1 tafel, de wonderen zijn de wereld nog niet uit.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.