Turkije-deskundige noemt Yolanthe ‘publiciteitsgeil’

Foto: TROSTurkije-deskundige Şenay Özdemir, tevens voormalig TROS-omroeper, vindt de kritiek van Yolanthe Sneijder-Cabau op de Turkse media hypocriet en onnozel. Dat heeft ze laten weten in Shownieuws. Cabau’s uitspraken in Grazia dat Turkse media hele verhalen over haar verzinnen, zijn woensdag opgepikt door vele media. Maar volgens Özdemir zoekt ze de media zelf een beetje op. “Ja, ik denk wel dat het een publiciteitsgeil paar is. Vooral Yolanthe, die de pers heeft gebruikt voor haar eigen activiteiten.

In dat licht vindt Özdemir de uitspraken van Cabau een beetje hypocriet. “Met elke activiteit die zij ondernam zocht ze de Turkse pers op. Wat ze dan nu zegt over dat de media het allemaal uitvergroot: dat weet je als celebrity. Vooral in een land als Turkije.”

Kom op Yolanthe, Turkije is een paparazziland en dat weet jij ook heel goed“, besluit de deskundige.

Cabau vertelt in Grazia de Turkse media erg lastig te vinden. “Het bizarre is dat de verhalen in de media hier compleet verzonnen worden. Waar er in Nederland vaak nog wel ergens een aanleiding is, schrijven ze in Turkije lukraak dat ik drie nanny’s heb.

Overigens was ook Özdemirs zwager woensdag op televisie te zien als deskundige. Mustapha Oukbih zat in de documentaire De Twee Gezichten Van Ahmed Aboutaleb.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen