Soundos vindt BN’ers in Spuiten en Slikken arrogant

Foto: AVROPresentatrice en comédienne Soundos El Ahmadi begrijpt niet dat collega-BN’ers zich lenen voor een programma als Spuiten en Slikken. Dat vertelt ze in de Avrobode. El Ahmadi begrijpt niets van BN’ers die op tv over hun seksleven vertellen. “De arrogantie dat je denkt dat de wereld moet weten wat je allemaal uitspookt in je slaapkamer. Ik ben ook weleens gevraagd voor Spuiten en Slikken, maar ik heb vriendelijk bedankt. Het past niet bij me zulke privédingen te delen“, zo laat ze weten.

Zelf ziet de comédienne zich als een ‘enorme burgertrut’. “Ik gebruik geen drugs, ga na mijn werk direct naar huis en vind in bed niks spannender dan er lekker vroeg in liggen…”

In haar vrije tijd kijkt ze liever tv dan dat ze spuit en slikt. “Mijn ultieme guilty pleasures op tv-gebied zijn foute realityseries: sowieso alles met Barbie en op mijn HD-recorder kom je Roy Donders vaker tegen dan ik wil toegeven, haha.”

Heerlijke televisie, je kan er met het verstand op 0 naar kijken en daarna met een leeg hoofd gaan pitten.

 

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen