NPO wil dansprogramma met Jan Kooijman

Foto: RTLDe NPO heeft wel oren naar een dansprogramma met Jan Kooijman, de nieuwe aanwinst van KRO-NCRV. Dat heeft de presentator zelf gezegd in RTL Boulevard. Kooijman heeft voor RTL vele dansprogramma’s gemaakt en hij wil bij de NPO verder in het genre. “Ik wil zeker weer iets met dans gaan maken. De NPO vindt dat ook heel erg leuk en KRO-NCRV ziet veel mogelijkheden. Ik ook. Ik heb zelf eigenlijk een heel erg leuk idee wat ik zou willen maken“, aldus het tv-talent.

Bij KRO-NCRV vult Kooijman het gat dat Arie Boomsma heeft achtergelaten. “Ik ben heel iemand anders dan Arie. Maar ik mag Arie heel graag, ik waardeer hem enorm als tv-maker en ik vind hem heel goed.

Het is zo dat ik de televisie die hij maakt heel erg goed en mooi vind. Het is zeker mogelijk dat ik binnen dezelfde thematiek programma’s ga maken, maar het is niet direct de bedoeling dat ik zijn programma’s ga overnemen.

Wat zijn eerste programma voor KRO-NCRV wordt, wil Kooijman nog niet verklappen. “Er ligt iets, maar ik kan er nog niet heel veel over zeggen.”

Op het allerlaatste moment moest RTL 5 door zijn overstap op zoek naar een nieuwe presentator voor Battle on the Dancefloor, dat over een paar weken begint. “Het is allemaal heel snel gegaan.”

Meer in NPO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen