Mireille Bekooij: ‘Koffietijd? Dat kijk ik nooit!’

Mireille Bekooij zou het niet weten of Koffietijd tegenwoordig nog dezelfde allure heeft als vroeger met haar en Hans van Willigenburg. “Dat moeten andere mensen maar bedenken”, vertelt de oud-presentatrice in weekblad Privé. Bekooij kijkt namelijk nooit. “Aan mij hoef je het niet te vragen, want ik kijk nooit naar Koffietijd. Maar dat ligt niet aan het programma op zich; het zit bij mij nu eenmaal niet in mijn systeem om ’s ochtends de televisie aan te zetten, ik luister dan naar de radio.

Zelf moet Bekooij er niet meer aan denken om Koffietijd te presenteren. “Nee, dat klinkt raar, maar dat heb ik echt gewoon nooit gehad. Het was een mooie tijd, maar ook een tijd die inmiddels echt achter me ligt.

En Hans? Die beschouw ik als een heel leuke en dierbare oud-collega. We lopen de deur niet plat bij elkaar, maar we hebben een paar weken geleden bijvoorbeeld nog wel een keertje samen gegeten.”

Tegenwoordig schenkt Bekooij koffie in een bejaardentehuis.

Het interview met Bekooij in weekblad Privé leest u via Blendle.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen