RTL Boulevard onderbreekt Shownieuws-Koos

Geplaatst op Tue 15 Dec 2015 om 9:47

Koos van Plateringen, sterverslaggever van SBS Shownieuws, kwam maandagavond zomaar even live in beeld bij de grote concurrent RTL Boulevard. Dat was te zien in de uitzending op RTL 4. RTL Boulevard en Shownieuws deden allebei verslag vanaf de rode loper van de première van Mannenharten 2. RTL-reporter Ruben Nicolai was live en mocht Van Plateringen daarom onderbreken tijdens een interview met Barry Atsma. “Sla elkaar even heel hard!“, grapte de acteur.

De uitzending van RTL Boulevard werd gepresenteerd door Beau van Erven Dorens, die tot begin dit jaar nog een collega van Van Plateringen was.

Bij RTL Boulevard lijkt Van Erven Dorens weer volledig op zijn plek. De showrubriek is en blijft het succesvolste programma uit zijn tv-carrière.

RTL Boulevard trok maandagavond 1,1 miljoen kijkers (24 procent marktaandeel). SBS Shownieuws had er op de late avond 896.000 (21 procent).
16 Reacties op “RTL Boulevard onderbreekt Shownieuws-Koos”


 1. Jeroen

  Die zin ook.. “De uitzending van RTL Boulevard werd gepresenteerd door Beau van Erven Dorens, die tot begin dit jaar nog een collega van Van Plateringen was” NOU EN?

  En daarnaast stond koos niet op te nemen, ze waren gewoon in gesprek.. Wat een flutnieuws

 2. Marije

  @ Jeroen. Waar komt die boosheid vandaan?

 3. Mark

  Sterverslaggever??????? Hahaha. Nooit van gehoord. Triest nieuws.

 4. Walter

  “Sterverslaggever” ?????

 5. André

  Hoe kan je nou nooit van Koos van Plateringen hebben gehoord? Dan leef je ook onder een steen. Is de Albert Verlinde van SBS6.

 6. Televisiefreaks

  @ Andre: Ik heb ook nooit van Koos gehoord. Ik kijk namelijk nooit naar HvN, Piet en Shownieuws. Die programma’s worden op de campingzender in mijn ogen voor simpele zielen gemaakt. Prima dat die mensen ervan genieten, maar het kan mij niet bekoren.

 7. Pia

  Laat ik me eens verlagen tot het niveau dat hier gebruikelijk is: Koos, dat is toch die natte krant van SBS?

 8. Martijn

  Geweldig live-verslag van Ruben! Haha!

 9. Alex

  ‘Bij RTL Boulevard lijkt Van Erven Dorens weer volledig op zijn plek. De showrubriek is en blijft het succesvolste programma uit zijn tv-carrière.’

  ‘Ik hou van Holland’ is toch echt zijn succesvolste programma.

 10. Anonymous

  Koos wie???

 11. Marcel

  Boulevard is weer helemaal terug nu Beau er weer bij zit. De sfeer is ook gelijk anders als hij er zit. Vetrouwd en wat minder zuur, en dan met name van de kant van Albert.

 12. Anonymous

  Hopelijk blijft die ja knikker Winston nog heel lang weg en Daphne Dekker ook.Nu is het echt leuk om Boulevart te kijken met Beau en Albert.

 13. Martijnjdd

  Wat een flutbericht! Het NOS-Journaal onderbreekt ook weleens een interview met een RTL Nieuwsreporter op het moment dat zij live in de uitzending zijn.
  Live commentaar gaat kennelijk voor opgenomen interviews: een soort gentlemen agreement.

 14. RW

  Aboehoehoe moet Koosje nu huilen? die huilebalk nicht van SBS. Ook zo’n iemand die denkt dat ie geweldig is en een mega ster is bij SBS, wanneer hoor je eens een roddel over hem met Kees Tol. Dat zijn toch de übernichten van SBS, Kees & Koos past goed samen ha ha ha

 15. erfgooier

  “Sterverslaggever” ?????

 16. Sven L.

  Het oogt heel vertrouwd dat Beau weer bij Boulevard zit, alsof ‘ie nooit weg was.

  Moet zeggen dat het de optredens van Albert ook goed doet, lijkt wel alsof Verlinde nu meer moet ‘geven’. Echt een geniale combi die 2.

  Ruben op rode loper was hilarisch.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.